Novice

  Podjetje

  PRISTAR d.o.o.
  Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

  PE Ravne na Koroškem
  Koroška cesta 7
  2390 Ravne na Kor.

  Pristar Koroška d.o.o.
  Trg 36, 2391 Prevalje

  Davčna številka: 95580085
  TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

  Hiter kontakt

  Dobra komunikacija je osnova za kvalitetne medosebne odnose in je zato nekaj, v kar se splača vlagati. Dobri odnosi na delovnem mestu pa so eden izmed temeljev uspešnega podjetja.

  Komunicirati se najprej učimo v primarni družini, a ni nujno, da se takrat naučimo učinkovite komunikacije. Je pa komunikacija vsekakor veščina, ki jo z vajo lahko nadgrajujemo in izboljšujemo.

  Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS) je v Uradnem listu RS št. 84/2018 objavil javni razpis P7 – Mikrokrediti 2019. Namen produkta je neposredno zagotavljanje ugodnih virov financiranja mikro, malim ter start up podjetjem. Podjetja lahko preko SPSa na hiter in enostaven način dostopajo do mikrokreditov in brez stroškov odobritve.

  Družinsko nasledstvo je zgolj ena izmed možnosti, ko govorimo o izstopu podjetnika iz aktivnega udejstvovanja v podjetništvu, tokrat pa se bomo posvetili vprašanju "kakšne so možnosti za podjetnika, ko v družini ni logičnega naslednika"?

  V nadaljevanju prispevka bomo pogledali, kateri dejavniki najpomembneje vplivajo na vrednost podjetja in možnosti za prodajo.

  Stran 1 od 133