O podjetju

  Podjetje

  PRISTAR d.o.o.
  Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

  PE Ravne na Koroškem
  Koroška cesta 7
  2390 Ravne na Kor.

  Pristar Koroška d.o.o.
  Trg 36, 2391 Prevalje

  Davčna številka: 95580085
  TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

  Hiter kontakt

   

  Živimo v dobi, kjer je vsak prihranjen trenutek časa zelo dobrodošel, vsaka dodatna informacija pa dragocena.
  Pravilna izbira računovodskega servisa Vam bo delo olajšala in prihranila marsikatero dragoceno minuto in tudi finančno sredstvo.

  Pri izvajanju računovodskih storitev ponudniki oz. izvajalci lahko pridejo do pomembnih podatkov o poslovanju naročnika, zato je zelo pomembno, da naročnik zaupa računovodskemu servisu in osebju, ki je v servisu zaposleno.

  Pri nas želimo s pravilno karakterno, osebnostno in strokovno izbiro osebja vzpostaviti dolgotrajni partnerski odnos vreden medsebojnega zaupanja in sodelovanja.

  Računovodski servisi v Sloveniji so razporejeni v dve konkurenčni skupini: prvi želijo na trgu konkurirati predvsem s ceno, drugi pa s kakovostjo. Pri nas Vam bomo združili oba dejavnika in vami zagotovili visoko kakovostno storitev in odnos za primerno ceno. Podjetje je razvojno naravnano in vseskozi strmimo k povečevanju v prvi vrsti kvalitete in zadovoljstva strank, po drugi strani pa se želimo vseskozi širiti in povečevati število strokovnjakov, ki bodo delali za nas.

  V vsakem trenutku Vam želimo ponuditi kvalitetno storitev, nasvet ali idejo, zato bomo v prihodnjih obdobjih temeljito delali na izobraževanju obstoječega kadra in povečevanju števila kvalitetnih zunanjih in notranjih sodelavcev, ki bodo našo kvaliteto še izboljšali.

  Nudimo Vam edinstveno rešitev izmenjave dokumentacije in informacij preko spletnega modula. Informacije Vam bodo 24 ur na dan na voljo doma ali v pisarni!

   

  Naše poglavitne prednosti so:

  • profesionalni odnos na osebni ravni
  • sodobna programska oprema
  • visoko kakovostne storitve in odnos za sprejemljivo ceno
  • dolgoletne izkušnje zaposlenih
  • strokovno in karakterno izbran kolektiv
  • na razpolago smo v trenutkih, ko nas boste potrebovali
  • strankam prilagodljiv delovni čas
  • zavarovane storitve

  Zavedamo se, da z vašim zadovoljstvom raste vaše in naše podjetje!