Za lastnike RAČUNOVODSKIH SERVISOV --> Razmišljate o UPOKOJITVI ali PRODAJI podjetja ?

Svet
 v katerem živimo in tudi poslovno okolje, v katerem delujemo mi in naše stranke, se spreminja hitreje kot kdaj koli prej. Dnevno smo priča hitremu razvoju informacijske tehnologijedigitalizacije in celotnega okolja, kjer živimo in delamo.
Na osnovi izkušenj zadnjih let opažamo, da se na nek način spreminjamo tudi mi, prilagajamo poslovnemu okolju, poslovnih partnerjem, seveda njihovim pričakovanjem, zahtevam in potrebam.

 

 

Zaradi vsega naštetega lahko v naslednjem desetletju pričakujemo drastično preoblikovanje storitev, ki jih za poslovne subjekte izvajajo računovodski servisi. 
Zavedati se je potrebno, da bo več kot 90 odstotkov poslovnih subjektov  v prihodnje lahko izboljšalo svojo učinkovitost s pomočjo digitalnih storitev izvajalcev računovodskih storitev. Digitalizacija bo že v bližnji prihodnosti največja sprememba za vsa podjetja.
V podjetju Pristar želimo tudi po naslednjem desetletju biti najboljša izbira za naše stranke, zato smo se na to pričeli pripravljati že včeraj.

Vsi, ki smo preizkusili samostojno pot podjetništva smo pridobili zelo dragoceno izkušnjo, ki jo je včasih nekomu, ki te izkušnje nima težko opisati. Skoraj gotovo nas je velika večina šla skozi pot, odrekanja, dela dolgo v noč, dela v zgodnjih jutranjih urah, praznikih, slabšega stanja na računu, …. Ter obenem isto pot, ki pomeni dragocene življenjske in poslovne izkušnje in kot posledico tudi podjetje, ki je postalo naše »otrok«. 

Naše podjetje želi v prihodnjih letih iti po poti razvoja in širitve, kar bo podjetju omogočalo vlaganje v nove tehnologije, raziskave in razvoj, ter seveda kadre

Ali ste v svojem življenju prišli do točke, kjer :
 --> razmišljate, da bi svojo poslovno pot nadaljevali drugje;
 --> razmišljate, da bi se upokojili;
 --> razmišljate o prodaji svojega podjetja – računovodskega servisa;
 --> iščete nove poslovne izzive;
 --> bi se radi razbremenili, pa še vedno delali v svojem servisu in

če se tudi vi v svojih mislih ukvarjate s vprašanjem, kaj bo z vašimi zaposlenimi, vašim podjetjem in nenazadnje z vami v prihodnje smo na voljo, da se pričnemo o tem pogovarjati skupaj.

Pripravljeni smo za sodelovanje, strokovno voden in nadzorovan:
 --> odkup računovodskega servisa in prevzem strank;
 --> prevzem računovodskega servisa z zaposlenimi;
 --> združitev računovodskega servisa;
 --> ali drug način sodelovanja med računovodskimi servisi.


Partnerski odnos želimo graditi na konceptih kakovosti, zadovoljstva in zvestobe.


Novi inovativni poslovni modeli, storitve in razvoj informacijske tehnologije bodo v prihodnjih letih korenito posegli v način delovanja in ponudbo izvajalcev računovodskih storitev. Z nami boste pridobili :
 --> korektnega partnerja, ki bo kvalitetno poskrbel za vaše stranke;
 --> partnerja, ki bo pomagal pri zmanjševanju stroškov;
 --> kvaliteten in usklajen marketing;
 --> cenejšo pot do izobraževanja;
 --> že zastavljen razvoj;
 --> imeli boste možnost postati član karakterno odlično izbranega kolektiva in

partnerja, ki bo šel na to pot skupaj z vami, z roko v roki.

V podjetju Pristar d.o.o. se dobro zavedamo, da je vsako korektno sodelovanje in povezovanje zmeraj lahko koristno, zato še vedno trdimo, da računovodje nismo konkurenti, lahko smo pa partnerji

POMEMBNO: Vse pridobljene podatke bomo že v fazi ustnega dogovarjanja varovali kot poslovno skrivnost.

Svet se spreminja. Lažje in varneje je, če gremo skupaj!


eNaslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

TAG: ODKUP RAČUNOVODSKEA SERVISA - PRODAJA RAČUNOVODSKEGA SERVISA, POVEZOVANJE RAČUNOVODSKIH SERVISOV, SODELOVANJE MED RAČUNOVODSKIMI SERVISI - KUPIM RAČUNOVODSKI SERVIS - PRODAM


Natisni   E-naslov