Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Povežite se z iskalci zaposlitve v Srbiji

    Zaradi velikega zanimanja tudi v letu 2024 Zavod RS za zaposlovanje (ZRSZ) nadaljuje zaposlitvene dogodke v tujini z naslovom Življenje in delo v Sloveniji.

    Na dveh dogodkih, ki ju organizirajo v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Beogradu, se boste imeli priložnost povezati z iskalci zaposlitve iz Srbije: 10. junija v Beogradu, predvidoma 11. junija pa v Nišu. Vaše prijave sprejemajo do 17. maja.

    Sodelujočim delodajalcem bodo brezplačno zagotovili razstavni prostor, kjer se boste lahko tudi pogovorili s potencialnimi kandidati. Ravno tako bodo poskrbeli za promocijo obeh dogodkov. Za organizacijo potovanja in bivanja v Srbiji pa boste poskrbeli sami (financiranje stroškov prevoza, nočitve in prehrane).

    Število mest za delodajalce na dogodkih je omejeno.

    Za udeležbo na dogodkih izpolnite spletno prijavnico https://ankete.ess.gov.si/PrijavaSrbija najkasneje do 17. 5. 2024. Če bodo prejete prijave presegale razpoložljiva mesta, bodo med prijavljenimi opravili izbor sodelujočih. Vsi prijavljeni delodajalci boste o rezultatih izbora obveščeni do 21. 5. 2024.

    Delodajalci, ki se dogodkov ne morete udeležiti, lahko na ZRSZ pošljete letake za iskalce zaposlitve, z namenom, da jih razdelijo med udeleženci. 

    Več informacij je dostopnih na povezavi.