Varno v svet podjetništva. Skupaj s Pristar.

Že od nekdaj velja rek, ki pravi, da se vsaka gradnja začne pri temeljih. Iz prakse pa poznamo veliko primerov, ko se prav napake, ki jih podjetniki naredijo čisto na začetku, ko podjetje odprejo in začenjajo poslovno pot, izkažejo za usodne.
Nekega dne smo obiskovalce naših spletnih strani in družbenih omrežij spraševali po nasvetih, ki bi jih dali mladim podjetnikom. Mladim po staležu, absolutno ne po letih. Razvnela se je zanimiva debata, katere obnovo si lahko preberete tukaj - Kako uspeti na samostojni poslovni poti ?

Zakaj sodelovati z računovodskim servisom Pristar ?

--> ABC izbire računovodstva za prihodnost
--> Zahtevaj ponudbo


Vprašajte preko VIBER klepetalnika
 

Takrat, ko boste na samostojno pot podjetništva enkrat stopili, bo to zagotovo ena izmed vaših najboljših potez v življenju, vendar le, če se boste posla lotili dosledno, marljivo in vztrajno. Hkrati pa so predanost podjetju, pogum, iznajdljivost in strast do tega kar delate pomembne lastnosti, ki zagotavljajo uspeh.
Zelo pomembno je, da vsak podjetnik zelo hitro, v svojem lastnem procesu izgradnje podjetje zna najti svoj pravi odgovor na enostavno vprašanje »ZAKAJ?«

Trenutek brezposelnosti, priložnosti ali nove ideje so lahko tudi trenutek priložnosti, ki jih ni za zamuditi. Verjetno večina ljudi večkrat sanjari o tem, kako bi bilo lepo imeti svoje podjetje, biti sam svoj šef, imeti prilagodljiv delavnik,… Vseeno pa je prisoten strah, da bi zapustili varno, vendar ne idealno službo in šli nas svoje. Da bo čisto vsako mlado podjetje, ne glede na starost podjetnika, imelo trdne temelje in da bodo vsi podjetniki založeni z dovolj kvalitetnimi informacijami in strokovnimi nasveti, vam je na voljo naša storitev Partner za prihodnost.

Vsakemu našemu Partnerju za prihodnost želimo stati ob strani od prvega trenutka, ko bo ideja našla pot iz glave na papir, mail ali kratko ustno oz. pisno sporočilo. Izkoristite trenutek in vprašajte preko Viber klepetalnika. Naš kolektiv vam bo z vsemi svojimi internimi in zunanjimi strokovnjaki v vsakem trenutku poslovanja na voljo, da bo razvoj vašega podjetja strokovno nadzorovan in da boste imeli v vsakem trenutku na voljo dovolj kakovostnih informacij za pravilne poteze.

V zadnjih letih je beseda »startup« in množica ostalih tujk v povezavi s podjetništvom tudi v Sloveniji prišla v masovno uporabo. Zakaj, je težko reči. Bi pa lahko rekli, vsaj iz izkušenj, ki jih imamo, da ta efekt marsikoga tudi prestraši ali odžene. Kaj želimo povedati ? Nič posebnega, le to, da tudi, če razmišljate po domače, s kmečko logiko in se vam je posvetila dobra poslovna ideja ste pri nas dobrodošli zato, da vam pomagamo v svet podjetništva.


NE SPREGLEJ  : »Upam, da se nikoli ne bo pozabilo eno dejstvo – da se je vse začelo z eno navadno mišjo.« Walt Disney
 

Storitev »Partnerji za svetlo prihodnost« je namenjena :
- podjetnikom začetnikom;
-
podjetjem, ki začenjajo z novim produktom, storitvijo ali dejavnostjo;
-
podjetj
em, ki želijo načrtovano rasti ali zmanjševati obseg.

Z vsem našim naborom poslovnih partnerjev, ki želijo tudi pomagati in svetovati in z naborom zunanjih sodelavcev vam lahko z izkušnjami, nasveti in usmeritvami omogočimo vpogled v dobre prakse in rešitve, ki za uspešno poslovanje podjetja že obstajajo.

Poleg vodenja poslovnih knjig, računovodstva in svetovanja boste v okviru svetovanja pri nas lahko našli koristne nasvete tudi s področij:
- analize poslovanja;
- pregleda poslovne dokumentacije;
- pravne analize vsakega poslovnega koraka;
- svetovanja poslovnih potez glede na izkušnje iz prakse;
- pomoči pri zaposlitvi kadrov;
- priprave zakonsko zahtevane dokumentacije;
- svetovanja za marketinški pristop na trg;
- priprave internih pravilnikov;
- organizacije delovnih procesov;
- svetovanja na davčnem področju.

NA KRATKO:  Pravilna izbira partnerjev, marketinškega pristopa, sodelavcev, priprava dokumentacije in vse ostalo, da boste USPEŠNI!
 


Bistvo dobrega poslovnega odnosa se na koncu ne konča za besedo »EUR«. Še posebej se zavedamo, da vsak začetek poslovanja s seboj, poleg ostalih dejavnikov, prinaša tudi nove stroške. Zavedamo se, da so nekatere dejavnosti in poslovni pristopi takšni, da preden pričnejo prinašati prihodke, minejo dolgi tedni, meseci, leta, ko dejavnost prinaša zgolj in samo stroške.

POMEMBNO:  Z organizacijo našega dela smo zagotovili možnost, da vsako leto podpremo nekaj zagonskih podjetij na način, da strošek sodelovanja določi naročnik oz. jo določimo skupaj z naročnikom.

Prepričajte nas z vašo energijo, pristopom, poslovnim načrtom in vašim odgovorom na »ZAKAJ« ste se lotili tega posla oz. poslovne ideje in se pridružite številnim posameznikom oz. podjetjem, ki smo jim na takšen zelo enostaven in učinkovit način pomagali ustvarjati  prihodnost, ki so si jo začrtali.
 

? Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
☎ Viber klepetalnika

 

 


Natisni   E-naslov