Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Tvoja diplomska / magistrska naloga je lahko vredna 1000 EUR

    Situacija, ki mnogokateremu študentu, študentki po končanju študija namesto priložnosti za nove poti, zaradi pomanjkanja kvalitetnih služb in priložnosti prinese dodatne skrbi in vprašanja, nas je v podjetju PRISTAR 4, marketing, d.o.o. pripeljala do projekta UspesenPodjetnik.si 


    Od nekdaj je jasno, da na slovenskih fakultetah, visokih in višjih šolah nastajajo dobri projekti, da se tam rojevajo vrhunske ideje, ki pa velikokrat ostanejo le ideje, v najboljših primerih zapisane v diplomske in magistrske naloge.  

     

    Na portalu UspesenPodjetnik.si želimo združevati vaše ideje, torej vaše diplomske in magistrske naloge in jih v takšni obliki ponuditi širši skupnosti, podjetnikom, ter tako pomagati ustvarjati nove priložnosti in službe, tako za mlade, lastnike idej, tako za starejše izkušenejše kadre. Podjetnikom pa želimo ponuditi priložnost za nove investicije in poslovne ideje.

     

    Objava vaše naloge je popolnoma brezplačna --> Z objavo pa lahko pridobite povračilo osnovnih stroškov, ki ste jih z izdelavo naloge imeli :

    -       Konec leta 2016 bomo eno izmed nalog ( po izboru 3 članske komisije ) nagradili z 100 EUR

    -       Jeseni 2017 bomo pripravil natečaj za NAJ diplomsko / magistrsko nalogo, na katerem bodo lahko sodelovali vsi, ki bodo predhodno nalogo vnesli na portal. Podrobnosti o izboru bodo objavljene kasneje, že sedaj pa lahko povemo, da bo glavna nagrada:
    --> 1.000 EUR za pomoč pri zagonu poslovne ideje

    --> Pomoč pri iskanju investitorja

     

    Ne zamudite --> Registrirajte se in nalogo vpišite SEDAJ.

     

    Veliko srečen na poslovni in zasebni poti, ter postanite…

    … UspesenPodjetnik.si