Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Javni razpis za dodelitev finančnih sredstev za spodbujanje samozaposlovanja v Mestni občini Slovenj Gradec v letu 2016

    Obveščamo vas, da je Mestna občina Slovenj Gradec v Uradnem listu RS št. št. 18/2016 z dne 4.3.2016 objavila Javni razpis za dodelitev finančnih sredstev za spodbujanje samozaposlovanja v Mestni občini Slovenj Gradec v letu 2016.

    Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za pospeševanje in spodbujanje samozaposlovanja in razvoja podjetništva v Mestni občini Slovenj Gradec, skladno s pravili o dodeljevanju pomoči de minimis. Subvencija za samozaposlitev znaša 500€

    Želite sodelovati z nami ? Izrazite zanimanje in pridobite informacije ---> TUKAJ!

    Upravičenci po tem razpisu so samozaposlene osebe, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:

    - stalno prebivališče na območju Mestne občine Slovenj Gradec,
    - registracija dejavnosti na podlagi Zakona o gospodarskih družbah, samozaposlitev v obdobju od 1.6.2015 do 31.8.2016 oz. do dneva porabe sredstev,
    - poslovni sedež in dejavnost morata biti na območju Mestne občine Slovenj Gradec vsaj eno leto,
    - dejavnost mora pomeniti edini in glavni poklic,
    - samozaposlitev mora biti realizirana za polni delovni čas,
    - samozaposlitev bo ohranjena vsaj eno leto.

    Ostali pogoji so navedeni v besedilu javnega razpisa, ki je objavljen na spletni strani Mestne občine Slovenj Gradec www.slovenjgradec.si ali na naši spletni strani.

    Vlogo z dokumentacijo v zaprti kuverti, z oznako »Ne odpiraj – Razpis samozaposlovanje« in z imenom ter naslovom pošiljatelja na hrbtni strani je potrebno poslati priporočeno ali osebno dostaviti na naslov: Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o., Ronkova ulica 4, 2380 Slovenj Gradec.

    Rok za prijavo je odprt od dneva objave razpisa do vključno 31. 8. 2016. Ustrezne in popolne vloge bo obravnavala pristojna komisija po vrstnem redu kot bodo prispele, do porabe sredstev. Odpiranje vlog bo potekalo 2. 9. 2016.

    Prijava je popolna, če prijavitelj predloži naslednje izpolnjene dokumente:

     1. IZPOLNJEN OBRAZEC VLOGA ZA PRIJAVO NA RAZPIS (samo vloga brez vzorec pogodbe)

    2. PRILOGA A) Dokazilo o registraciji podjetniške dejavnosti kot samostojni podjetnik posameznik ali gospodarska družba na območju Mestne občine Slovenj Gradec: fotokopija sklepa o vpisu v Poslovni register Slovenije (potrdilo AJPES) ali druga ustrezna dokazila v skladu z veljavno zakonodajo.

    3. PRILOGA B) Dokazilo o stalnem prebivališču na območju Mestne občine Slovenj Gradec (potrdilo Upravne enote Slovenj Gradec), ki ne sme biti starejše od 30 dni.

    4. PRILOGA C) Obrazec M-1 (prijava v zdravstveno, pokojninsko in invalidsko zavarovanje), iz katerega je razvidno, da je samozaposlitev realizirana za polni delovni čas (z zavarovalno podlago 05 (samozaposleni s.p.) ali 40 (samozaposleni na d.o.o.)).

    Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletni strani www.podjetniskicenter-sg.si.

    Vabimo vas, da v kolikor izpolnjujete razpisne pogoje, čimprej oddate vlogo, saj je razpis odprt le do porabe sredstev. Oglasite se pri nas, da bomo skupaj izpolnili vlogo, s seboj pa imejte obvezne priloge k vlogi, tj. kopija sklepa o vpisu v poslovni register, kopija obrazca M1 (da ste zavarovani kot podjetnik) in potrdilo Upravne enote Slovenj Gradec o stalnem prebivališču.