Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Izbirate računovodski servis - ne zaupajte vsaki lepi besedi

    Računovodski servis je vaš pomemben poslovni partner. Skrbi za urejenost vašega poslovanje in je hkrati vir znanja in izkušenj, s katerimi podprete svojo poslovno rast in razvoj. Ne zanemarite njegove vrednosti za vaše poslovanje. In prav zato se vam splača, da spoznate prednosti sodelovanja z računovodskimi servisi, ki so vključeni v Zbornico računovodskih servisov.

    Večina podjetij se pri izbiri računovodskega servisa naslanja na priporočila prijateljev, poslovnih partnerjev ali znancev. Vendar so ta priporočila lahko tudi zavajajoča. Priporočeni ponudnik morda ne obvlada posebnosti vaše dejavnosti, ne zagotavlja želenega obsega in kakovosti storitev ali ne dosega drugih pričakovanj. V Registru članov Zbornice računovodskih servisov preverite, kateri so računovodski servisi v vaši bližini, katere storitve ponujajo in kakšne so njihove kompetence.


    Preberite si tudi brošuro ZRS »Kako izbrati kakovostnega izvajalca računovodskih storitev?«.

    Zagotovite si največ za vaš denar
    Precej podjetij dvomi v vrednost računovodske storitve, ker ji enostavno ne zaupajo oziroma se jim ne zdi dovolj strokovna ali kakovostna. Z izbiro računovodskih servisov, ki delujejo v skladu s Standardom izvajalcev računovodskih storitev si zagotovite, da boste dobili za svoj denar storitve, ki bodo vredne vašega vsakodnevnega truda.
    V kolikor se želite prepričati, ali sodelujete s kvalitetnim računovodskim servisom, si vzemite minutko časa za brošuro ZRS »Brošura ZRS: Kdo pa vam vodi poslovne knjige?«. 

    Želite zamenjati računovodski servis – ne pojdite z dežja pod kap
    Ste med podjetij, ki so nezadovoljna s svojim računovodskim servisom, zaradi neprofesionalnega odnosa, strokovnih napak ali premajhne angažiranosti za delo v dobro vašega podjetja? Morda je vaše poslovanje samo preraslo zmožnosti dolgoletnega sodelovanja z računovodskim servisom in rabite dodatna znanja, na primer pri davčni optimizaciji, poslovnem načrtovanju ali kontrolingu. Pri zamenjavi računovodskega servisa vam bo v pomoč brošura ZRS »Kdaj in kako zamenjati izvajalca računovodskih storitev?« z uporabnimi nasveti in informacijami. 


    Če je vaš dosedanji ali novi izvajalec računovodskih storitev član Zbornice računovodskih servisov (Certifikat "Standard računovodskih servisov" je v podjetju Pristar ), ima dostop do postopkov in navodil, s katerimi se postopek primopredaje učinkoviteje izvede. Podpisniki Standarda izvajalcev računovodskih storitev, ki ga je sprejela ZRS, pa so se tudi pisno zavezali k predpisanemu načinu primopredaje poslovnih knjig in dokumentacije --> KAKO zamenjati izvajalca računovodskih storitev?