Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Pomagajmo družini, ki je v požaru na Kozjem Vrhu ostala brez strehe nad glavo - #edenzadrugega

    Včeraj  smo poročali o požaru v Kozjem Vrhu, kjer je ogenj v  noči iz srede na četrtek, v celoti uničil stanovanjsko hišo. Požar  je  gasilo  45  gasilcev  prostovoljnih  gasilskih  društev Brezno – Podvelka,  Radlje ob Dravi, Vuhrerd, Ožbalt in Kapla, ki so bili na kraju z 12. vozili.

    V hiši so bili v času požara štirje stanovalci. Tri so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico. Dve osebi, ki sta se  v požaru nadihali dima, so po pregledu  odpustili  domov, ena oseba, ki je huje poškodovana, je ostala na zdravljenju v UKC Maribor.

    Srčnost in skrb za sočloveka delata čudeže. Korošci smo jih skupaj v dobrodelnosti naredili že nekaj. Pomagajmo tudi družini, ki je čez noč ostala praktično brez strehe nad glavo, saj jim je strašljiv požar uničil vse.

    Korošci smo že velikokrat dokazali, da v najtežjih trenutkih znamo še kako stopiti skupaj in da imamo srce na pravem mestu. Zato vas ponovno pozivamo, da dokažemo, da družina v težkih trenutkih ni sama in da nam je še enkrat več mar za sočloveka.

    Za pomoč družini je v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije, Območno združenje Radlje ob Dravi, odprt poseben račun. Vsi, ki bi želeli družini ob tej tragediji pomagati, lahko dobrodelni prispevek nakažete na: 


    Rdeči križ Slovenije,
    Območno združenje Radlje ob Dravi,
    Mariborska cesta 7, 2360 Radlje ob Dravi, št.

    TR: SI56 0247 0001 5762 721 ,
    sklic: SI00 1-23,
    namen: POŽAR KOZJI VRH

    Vir : Koroške novice