Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Pristar je 24 ur/dnevno na voljo pogodbenim partnerjem preko posebnih komunikacijskih linij

    V preteklih dneh smo po ukrepih države poizkušali tudi v našem servisu delo naših zaposlenih organizirati kolikor je mogoče varno in skladno z usmeritvami stroke.

    Kot smo že vse, spoštovane pogodbene poslovne partnerje, obvestili, naše delo poteka delno od doma, delno pa v poslovnih prostorih, kjer pa ne sprejemamo poslovnih obiskov in so naše vrata zaprta. Kljub temu, da smo že pred tedni opozarjali pristojne na nujnost prestavitve rokov za oddajo letnih poročil in ostalih dokumentov, bomo očitno zakonsko potrditev dobili šele ob koncu tega tedna.
    Kljub temu pa tudi v prihodnjih dneh ne bomo mogli mirovati, saj smo vseeno precej aktivni na področju individualne pomoči našim poslovnim partnerjem na področjih izvajanj ukrepov za zaščito gospodarske dejavnost, zaposlenih in njihovi družin. Na tem mestu smo izredno hvaležni posameznikom iz vrst javnih služb, ki so kljub težki situaciji odzivni in preko različnih komunikacijskih kanalov ponujajo pomoč.
    --> Ukrepi za preprečevanja širjenje virusa

    V preteklih dneh smo že uspešno preizkusili, zato vas želimo še enkrat spomniti na naslednja dejstva, da lahko zelo uspešne, tvorne in produktivne sestanke izpeljemo preko video konference in SKYPE sistema.

    Je pa zaradi, trenutno še, velike nedorečenosti na področju zakonodaje veliko manjših vprašanj, na katere pa lahko odgovori veliko pomagajo.
    Odprli smo SKYPE in WHATSAPP linijo na katerih bomo našim pogodbenih partnerjem skušali odgovoriti na vprašanja in pomagati z nasveti.

    Vprašajte :

    OPOZORILO: V naprej želimo opozoriti, v upanju na razumevanje, da so te linije prvenstveno odprte za naše pogodbene stranke, ki imajo na tem mestu prednost.

    Zavedamo se, da ste tako vi, kot celotno malo gospodarstvo, ki je precej odvisno od lokalnega trga v tem trenutku v precej težkem položaju. Razumemo.
    Prosimo, razumite tudi nas. Naši zaposleni v tem trenutku delajo noč in dan, da bomo lahko v pravem času oddali vso zahtevano dokumentacijo in pomagali pri ohranjanju podjetij in zaposlitev.
    Tako kot vi, se borimo tudi mi. Borimo se, da stranke ne bodo dobivale nepotrebnih kazni, da lahko kljub položaju zadostijo zakonodaji. Vsi skupaj, z vami na čelu, se že sedaj borimo, da bo položaj po vsem tem bistveno boljši in da bomo lahko zopet živeli dostojna življenja.
    Zagotovo se bodo na trgu pojavili tudi nekateri poslovni subjekti, v vseh branžah, ki bodo kot morski psi plenili z »dumping« cenami in posledično tudi »dumping« kvaliteto, po strankah, ki v tem trenutku ne bodo znale ali zmožne preudarnih poslovnih odločitev. To ni pot v dolgoročno rešitev.
    --> Zakaj sodelovati z računovodskim servisom Pristar ?

    Že danes, še bolj pa čez mesec ali dva bomo vsi podjetniki, poslovni partnerji in ostali v položaju, ko bomo morali stopiti skupaj in najti pot v prihodnost.

    Zagotovo bomo zmogli, vsi skupaj.
    #večkotposel #edenzadrugega

     

    Pisalo smo že :
    --> Pomoč normirancem, ki samostojno vodijo poslovne knjige